Test

/Test
Test 2018-04-19T11:45:57+02:00

TheHeatSeat™

Forlæng udelivet med TheHeatSeat™

Vi elsker at være ude – jo mere jo bedre. For dem som fryser er oplevelsen ikke så god – de vil ind…. Med et stort ønske om at skabe det gode udeliv for alle, udviklede vi TheHeatSeat™. Du kan nu tage varme i sædet med dig overalt – på terrassen, stadion, fisketuren, jagt, ishokey hallen og den kolde ridehal – ja hvor som helst…

Følg på Facebook
www.theheatseat.com

The Back To Life Project™

Back to life project og WalkSafe™

At hjælpe andre med at komme tilbage til livet er ideen bag TheBackToLifeProject. Det er en virksomhed, som vil revolutionere den måde der gives hjælp til rehabilitering i Danmark på. Vi har bidraget til opfindelsen af produktet WalkSafe™, som støtter din genoptræning.

Følg på Facebook
TheBackToLifeProject.com

BakingBag™

Alle kan bage med BakingBag™!

Hvem elsker ikke duften og smagen af hjemmebagt brød? I vores hjem er der ofte hjemmebagt brød. Jeg plejer at sige, at vi har prøvet mere end 200 bolleopskrifter….
Men er du også en af dem, som er træt af fedtede fingre, mel på bordet og dej i opvaskerbørsten, eller måske har du bare travlt i hverdagen? Med BakingBag™ kan ALLE bage – nemt og enkelt!
Følg på Facebook
Se mere på #

NoStressCube™

NoStressCube™ – Et Liv i Balance

NO Stress Cube™ er skabt til dig, som ønsker at fastholde gode vaner og leve det gode liv.

Køb NoStressCube
NoStressCube.com

Investér i mennesker. Investér i fremtiden.

Bliv en del af Emagion

Drømmer du også om at gøre en forskel for verden? Vi samarbejder med professionelle organisationer i hele verden. Ideer er der nok af – det er samspillet mellem mennesker, der gør forskellen. Har du salgskanaler, erfaring og mangler et nyt produkt, så er vi altid nysgerrige på samarbejde.

Følg på Facebook
Kontakt